BERG TRAINING IN DE EIFEL

ADVANCED RIDING SCHOOL organiseert berg trainingen voor iedere motorrijder.

Met onze 3 daagse berg training in de Eifel rijden we door een schitterende omgeving die staat voor puur rijgenot! Deze omgeving wordt door velen gezien als een speeltuin voor de motorrijders! De routes gaan over vele mooie wegen met diverse verschillende soorten bochten. 

De bergtraining is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wilt leren motorrijden. De Eifel biedt de ideale (bochtige) omstandigheden om de juiste bochtlijnen te leren rijden in combinatie met de juiste positie op de weg.

Voor wie en welke motoren?

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, een chopper, sport- of toermotor rijdt, een rustige of juist sportievere rijstijl hebt. Mede doordat hoge snelheden in de bergachtig gebied niet zo relevant zijn, kan iedereen mee op deze prachtige berg training in de Eifel!

De groepen worden na de kennismakingsrit op de eerste middag, zoveel mogelijk ingedeeld op rijstijl, ervaring enz. Op deze manier rijdt iedereen in een voor hem of haar geschikte groep. Als het nodig blijkt kan worden gewisseld van groepje. 

Naast een intensieve training, is de berg training in de Eifel ook een gezellig weekend met mede motorrijders. Kortom: een niet te missen ervaring voor iedere motorrijder van elk niveau.

Coaching

Tijdens onze trainingen worden er aanwijzigingen en tips gegeven om jou als motorrijder nog veiliger en vloeiender te laten rijden. Aspecten welke daarbij aan bod komen zijn o.a: zithouding, stuurhouding, juiste bediening, kijktechniek, bochtentechniek, hellingproef, gevaarherkenning, positie keuzes, snelheidsdosering, inhaaltechnieken, ruimtekussen en risicoperceptie. Tijdens het rijden rijdt de trainer/coach meestal in de tweede positie, dus één cursist voor en de rest achter de . Zo kun je constant ‘meeleren’, ook als je niet voorop rijdt.

Omdat er verschillende groepen zijn met verschillende niveaus, kan de inhoud van de training onderling verschillen. Dit komt ook, doordat wij tijd en ruimte houden om vragen en wensen uit de groep te behandelen.

Na afloop van de berg training hopen wij dan ook dat iedereen genoten heeft van de gezelligheid en vooral het nodige heeft bijgeleerd!

Wat is belangrijk om te weten

Aan de hand van je inschrijving gaan we na wat jouw leerdoelen zijn. Je komt dan in een groep van maximaal 4 personen (dit kunnen er meer zijn op verzoek) terecht met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau en soortgelijke wensen. Wil je met een eigen (vrienden)groep komen, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. 

Op vrijdag verzamelen wij bij Moto Puro in Nuenen om 9:30 uur met daarbij een kop koffie en een korte theoretische uitleg voor vertrek. Er wordt nadrukkelijk ingegaan op het cursusprogramma “wat gaan we doen en wat willen we leren”. Daarna starten we met de berg rijvaardigheidstraining.

De trainer/coach zal via het communicatie systeem (Sena/Cardo) de cursisten persoonlijk voorzien van instructie en coaching. Wanneer je niet beschikt over een communicatie systeem bouwen wij deze tijdelijk in.

Er wordt meerdere keren gestopt om de rit te evalueren en de nodige feedback te ontvangen. Ook zal er gevraagd worden naar je persoonlijke ervaringen (hoe heb je de rit tot nu toe beleefd?). Jouw gevoel is namelijk heel belangrijk!

Tijdens de cursus worden er van de verschillende situaties foto's gemaakt, deze beelden worden ’s-avonds bekeken en besproken. De foto's van ieder worden na de training naar de desbetreffende rijder gemaild.

Hotel inclusief ontbijt en diner

De berg training in de Eifel betreft een 3 daagse reis en is inclusief hotel, uitgebreid Eifel's ontbijt en diner. 

Kosten

€ 415,- per persoon op basis van een twee persoonskamer

Meerprijs voor een 1 persoonskamer bedraagt € 15,- 

AGENDA

23,24,25 

APRIL

2021

Nog 4 plaatsen beschikbaar

30,31 Juli

1 AUGUSTUS

2021

Nog 8 plaatsen beschikbaar

10,11,12

SEPTEMBER

2021

Nog 8 plaatsen beschikbaar

Waarom staat hier geen telefoonnummer?

 

Wij zijn een bedrijf dat hiernaast ook een wheelieschool heeft waarbij cursisten van over heel de wereld komen. Zodat niets ons van het werk afleidt tijdens de trainingen en de wheelie lessen bij Stunt and WheelieSchool, hebben wij besloten om hierbij geen oproepen te beantwoorden. Wij vragen u daarom om onderstaande contactmogelijkheid te gebruiken. Geef ons ook uw gewenste contactgegevens. Wij kunnen u natuurlijk wel zelf telefonisch contacteren wanneer dat gewenst is.

CONTACT

© 2021 Pro Moto Xperience 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon