ARS-Final-White.png

BERG TRAINING

IN DE EIFEL

ADVANCED RIDING SCHOOL

Met onze 3 daagse berg training in de Eifel rijden we door een schitterende omgeving die staat voor puur rijgenot! Deze omgeving is een ware speeltuin voor motorrijders! De door ons gemaakte routes brengen een ware uitdaging door de variatie aan bochten en rijtechniek.

De Eifel biedt de ideale omstandigheden voor het leren van:

• Ideale bochtenlijnen op de weg

• Juiste positie op de weg

• Verschillende remtechnieken

• Kijktechniek

• Verschillende stuurtechnieken

• Gevaarherkenning

• Risicoperceptie

Voor wie en welke motoren?

• Minimaal A2 rijbewijs

• Naked, sport of toermotoren

• Beginnend en de gemiddelde motorrijder

De groepen worden na de kennismakingsrit op de eerste middag, ingedeeld op rijstijl, ervaring etc. Op deze manier rijdt iedereen in een voor hem of haar geschikte groep. Als het nodig blijkt kan er worden gewisseld van groep. Naast een intensieve training, is de berg training in de Eifel ook een gezellig weekend met mede motorrijders. Kortom: een niet te missen ervaring voor iedere motorrijder van elk niveau.

Coaching

Door middel van communicatie systemen zijn wij constant in contact met jou als cursist. Hiermee heb je directe feedback tijdens het rijden.

Gezien er groepen zijn met verschillende niveaus, kan de inhoud van de training onderling verschillen.

Gegarandeerde verbetering!

Wat is belangrijk om te weten

• 3 daagse training incl. ontbijt en diner

• Groepen bestaan uit max 4 personen per instructeur

• Er wordt gebruik gemaakt van Sena communicatie systemen. Wij bouwen deze in je helm wanneer je hier niet over beschikt. 1 Instructeur heeft een extra helm met een Cardo systeem voor de mensen die een Cardo systeem in hun helm hebben

• Vetrek vanaf Moto Puro in Nuenen

• Wij verblijven in Bad Bertrich. Alle info wordt na de boeking gemaild.

• Prijs € 495,- per persoon

• Extra kosten eenpersoons kamer bedraagt € 25,-

22,23,24
APRIL

Nog 5 plaatsen beschikbaar

17,18,19
JUNI

Nog 7 plaatsen beschikbaar

9,10,11
SEPTEMBER

Nog 8 plaatsen beschikbaar

Waarom staat hier geen telefoonnummer?

Wij zijn een bedrijf dat hiernaast ook een wheelieschool heeft waarbij cursisten van over heel de wereld komen. Zodat niets ons van het werk afleidt tijdens de trainingen en de wheelie lessen bij Stunt and WheelieSchool, hebben wij besloten om hierbij geen oproepen te beantwoorden. Wij vragen u daarom om onderstaande contactmogelijkheid te gebruiken. Geef ons ook uw gewenste contactgegevens. Wij kunnen u natuurlijk wel zelf telefonisch contacteren wanneer dat gewenst is.

Bedankt voor de inzending!