covid-19-Foto.png

Verklaringen en beleid ADVANCED RIDING SCHOOL met betrekking tot Corona

 

Update 6 januari 2021

De tijden zijn nog steeds onzeker door het wereldwijde coronabeleid. We hebben goed nagedacht over hoe we aantrekkelijke trainingen kunnen blijven aanbieden en geven voor het seizoen 2021, terwijl we te allen tijde de veiligheid van onze klanten garanderen en de grootst mogelijke planningszekerheid bieden.
Met het oog hierop zijn tot nader order de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Als een training door Advanced Riding School wordt geannuleerd vanwege Covid-beperkingen, ontvang je een voucher waarmee je een nieuwe training kunt boeken. (Deze heeft een geldigheid van 2 jaar)

  • Als je als deelnemer een geboekte training niet kunt bijwonen vanwege Covid-beperkingen, stuur ons dan een e-mail met uitleg. Je ontvangt een voucher waarmee je een nieuwe training kunt boeken. (Deze heeft een geldigheid van 2 jaar)

  • De COVID-situatie in Nederland en Duitsland is bepalend voor de beslissing of we een trainingsdatum aanhouden of annuleren. (Te laat geannuleerde afspraken worden niet uitgesteld of ingehaald! Mocht er alsnog een Covid perking van toepassing zijn.)

  • Boeken van een training kan zoals gewoonlijk online via onze boekingspagina.

  • De veiligheidsprocedures van de trainingen zijn altijd aangepast aan de Nederlandse en Duitse Corona-regelgeving.

Bovenstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingen voor 2021

Neem bij voorkeur per e-mail contact met ons op en plaats uw boekingen online, betalingen via Ideal, SEPA automatische incasso of overschrijving en PayPal.
Bij betalingen via PayPal is een volledige terugbetaling alleen mogelijk binnen 3 maanden na betaling, na deze periode trekt PayPal een vergoeding / percentage van het totale bedrag af dat niet zal worden terugbetaald.

Hartelijk dank team Advanced Riding School