EIFEL+ TRAINING

ADVANCED RIDING SCHOOL organiseert een 3 daagse gevorderde training door de Eifel (GER) en een stukje Luxemburg voor de motorrijders die al ervaring hebben met het rijden in de Eifel, Luxemburg of bijv de Dolomieten.

 

Mooie asfaltwegen met uitdagende doorlopende bochten.

Kleine bergweggetjes en haarspeldbochten. Iedereen is altijd euforisch over het rijden in de bergen, want daar heb je échte bochten! Wij nemen je mee naar de mooiste routes in de Eifel en omgeving! Van de constante lange doordraaiers in Luxemburg naar de Nurburgring in de Eifel. Alles komt aan bod!

Voor wie en welke motoren?

Deze training is voor de mensen met al enig ervaring met het rijden in bijvoorbeeld de Eifel, Luxemburg of ander bergachtig gebied of die van ons een uitnodiging hebben gehad na het doen van de reguliere Eifel training. De snelheid ligt een behoorlijk stuk hoger dan onze reguliere Eifel training en kan niet met elke motor gedaan worden. De snelle naked bikes, toermotoren en supersports zijn hier bij het juiste adres. De sportievere rijstijl is bij deze training een vereiste. We focussen op het vlot rijden door bergachtig gebied met de juiste lijnen en technieken en natuurlijk het genieten van de prachtige wegen.

Wat zit er bij de EIFEL+ TRAINING?

  • 2 hotelovernachtingen

  • 2 ontbijtbuffetten

  • 2 avond diners

  • alle dagroutes op GPS

  • toeristenbelasting​

Wat is belangrijk om te weten

Voor deze training verzamelen wij in de Eifel. Het hotel heeft een ruime en veilige parkeerplaats zodat het mogelijk is met een trailer en of bus te komen. De routes eindigen elke dag weer bij het hotel. Al je spullen meenemen onderweg wordt hiermee voorkomen.

De groepen worden in overleg (sommige mensen willen graag bij elkaar) en na een korte kennismakingsrit in de ochtend van de eerste dag zoveel mogelijk ingedeeld op rijstijl, ervaring enz. Op deze manier rijdt iedereen in een voor hem of haar geschikte groep. (In totaal 2 groepen)

De trainer/coach zal via het communicatie systeem Sena/Cardo de cursisten persoonlijk voorzien van instructie en coaching. Wanneer men niet beschikt over een communicatie systeem bouwen wij deze tijdelijk in. 

Er wordt meerdere keren gestopt om de rit te evalueren en de nodige feedback te ontvangen. Ook zal er gevraagd worden naar je persoonlijke ervaringen (hoe heb je de rit tot nu toe beleefd?). Jouw gevoel is namelijk heel belangrijk!

Tijdens de cursus worden er van de verschillende situaties foto's gemaakt als ook gefilmd met een 360 camera waarvan een kort filmpje wordt gemaakt.  De foto's van ieder worden na de training naar de desbetreffende rijder gemaild.

Hotel incl ontbijt en diner

De EIFEL+ TRAINING betreft een 3 daagse reis en is inclusief hotel, uitgebreid Eifel's ontbijt en diner. 

Kosten

€ 445,- per persoon op basis van een twee persoonskamer

Meerprijs voor een 1 persoonskamer bedraagt € 25,- 

AGENDA

4, 5, 6, 

JUNI

2021

 VOL  

18,19,20

JUNE

2021

Nog 4 plaatsen beschikbaar

16,17,18

JULI

2021

Nog 8 plaatsen beschikbaar

Waarom staat hier geen telefoonnummer?

 

Wij zijn een bedrijf dat hiernaast ook een wheelieschool heeft waarbij cursisten van over heel de wereld komen. Zodat niets ons van het werk afleidt tijdens de trainingen en de wheelie lessen bij Stunt and WheelieSchool, hebben wij besloten om hierbij geen oproepen te beantwoorden. Wij vragen u daarom om onderstaande contactmogelijkheid te gebruiken. Geef ons ook uw gewenste contactgegevens. Wij kunnen u natuurlijk wel zelf telefonisch contacteren wanneer dat gewenst is.

CONTACT

© 2021 Pro Moto Xperience 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon