ARS-Final.png

EIFELPlus
TRAINING

EIFEL PLUS TRAINING

Een 3 daagse training door de Eifel voor de ervaren motorrijders.

Wij nemen je mee naar de mooiste de onder gemaakte routes in de Eifel. Van de constante lange doordraaiers in Luxemburg naar de omgeving rondom de Nurburgring. Alles komt aan bod!

Voor wie en welke motoren?

• Minimaal A rijbewijs

• Naked, sport of toermotoren

• Ervaren motorrijder en of circuitrijder

• Ervaring met motorrijden in bergachtig gebied is een pre

De sportievere rijstijl is bij deze training een vereiste. We focussen op het veilig en vlot rijden door bergachtig gebied met de juiste lijnen, technieken en natuurlijk het genieten van de prachtige wegen.

Wat zit er bij de EIFELPlus TRAINING?

• 2 hotelovernachtingen

• 2 ontbijtbuffetten

• alle dagroutes op GPS

• toeristenbelasting​

WAT IS BELANGRIJK OM TE WETEN

• 3 daagse training incl. ontbijt

• De training start in de Eifel

• Groepen bestaan uit max 4 personen per instructeur

• Er wordt gebruik gemaakt van Sena communicatie systemen. Wij bouwen deze in je helm wanneer je hier niet over beschikt. 1 instructeur heeft een extra helm met een Cardo systeem

• Wij verblijven in de omgeving van Cochem. Alle info wordt na de boeking gemaild

• Ruime parkeerplaats bij het hotel aanwezig voor als men met de trailer of bestelbus wilt komen

• Prijs € 565,- per persoon

• Extra kosten eenpersoons kamer bedraagt € 25,-

Afgerond

29,30,31
JULI

Nog 1 plaats vrij

7,8,9
OKTOBER

Nog 8 plaatsen vrij
Het is mogelijk een Eifelplus training voor een andere datum te boeken bij een groep van minimaal 6 personen.

Waarom staat hier geen telefoonnummer?

Wij zijn een bedrijf dat hiernaast ook een wheelieschool heeft waarbij cursisten van over heel de wereld komen. Zodat niets ons van het werk afleidt tijdens de trainingen en de wheelie lessen bij Stunt and WheelieSchool, hebben wij besloten om hierbij geen oproepen te beantwoorden. Wij vragen u daarom om onderstaande contactmogelijkheid te gebruiken. Geef ons ook uw gewenste contactgegevens. Wij kunnen u natuurlijk wel zelf telefonisch contacteren wanneer dat gewenst is.

Bedankt voor de inzending!