TRAINING LEER JE MOTOR KENNEN

ADVANCED RIDINGSCHOOL organiseert motortrainingen voor iedere motorrijder.

Wil jij je motor beter leren kennen?

Elke motor is weer anders en veel moderne motoren zitten tegenwoordig vol met technische hoogstandjes. ABS, Tractioncontrol, Wheeliecontrol, Corner ABS, enz.

Maar hoe voelen al die verschillen nou en wat doet het nu precies.

Advanced RidingSchool maakt een specifiek op jou en jouw motor gericht dag programma.

's Ochtends worden er verschillende oefeningen gedaan op een afgesloten terrein. Hierbij wordt ook gekeken naar de juiste afstelling en zithouding op de motor.

's Middags rijden we met een mooie route over de openbare weg. Hier wordt per individu gekeken hoe je nog meer kunt genieten van jouw motor en het rijden hiermee.

De training kan geboekt worden als prive training of als groep van maximaal 4 personen.

Het programma bestaat uit:

9.30 - 12.30 Ochtend programma

12.30-13.30 Gezamelijke lunchpauze

13.30-16.30 Middag programma

(Het ochtend of middag programma kan korter of langer zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen)

Prive training: € 350,-

Groep met 2 personen: € 225,- per persoon

Groep met 4 personen: € 175,- per persoon

Boeking:

Stuur een email naar advancedridingschool@gmail.com of vul in het contactformulier.

Lesdata wordt gezamelijk afgestemd.

• White Instagram Icon